فيآهلآ وسهلآلآ بك هنآآ حيآآآككي
فيآهلآ وسهلآلآ بك هنآآ حيآآآككي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالأحداثأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 قراقيش بسكوتات

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
shirouk❤
مُشرفينٌ آلسفِينہِ¦
مُشرفينٌ آلسفِينہِ¦
shirouk❤


مُسَـآإهَـمـآإتِے » : 1228
نِقَـآإطِے » : 11632
آنتـسآبے : 16/06/2012

قراقيش بسكوتات Empty
مُساهمةموضوع: قراقيش بسكوتات   قراقيش بسكوتات Icon_minitime1الخميس 21 يونيو 2012, 4:01 am

قراقيش بسكوتات .. قراقيشي الشاي له طعم معاكي بالصور
قراقيش بسكوتات M3MrG


قراقيش بسكوتات E9Rzl


قراقيش بسكوتات Dx2Q9
من افضل البسكوتات طعما
لان الاخت مش بتحب تشرب الشاي لوحده لازم يكون معاه اي حاجه كيك بسكوت الخ( رشاقة)
المهم بغض النظر اللي مش هاتجرب هي الخسرانة لانه فعلا قمة الذوبااااااااان
المقادير:
كيلو دقيق ويكون نوع فاخر ضروري انا استخدمت الكويتي طبعا غني عن التعريف
نصف كيلو سمن وانا زودت شوية حوالي 50 جم ( نعمل ايه بتحب الدسم)
م ك خميرة فورية
م ك سكر+ 2 م ك سمسم
م ص ملح
علبة صغيرة روح الموز
حليب دافئ للعجن
الطريقة:
نضع الدقيق في وعاء ونرش علية الملح ثم نعمل حفرة ف الوسط ونضيف السمسم


قراقيش بسكوتات MG1E4
ثم نقدح السمن لغاية ما يسخن خالص
وطبعا اثناء هذة الفترة نكون ذوبنا الخميرة مع السكر في شوية حليب ونتركها تتفاعل
المهم بعد مانقدح السمن نضعه ع الدقيق ف الحفرة علي السمسم عشان يتحمص
وخلي بالك بحرص شديد لان السمن ساخن وكمان حاولي الاطفال يكونوا بعيد


قراقيش بسكوتات ND1pZ
شوفتي إد ايه ساخنة بس قلبيها مع الدقيق بمعلقة خشب وأكيد مش بايدك لانه لسة ساخن
وسبيها لغاية ماتبرد خالص وبعدين افركيها بايدك كويس جدا لغاية مايختلط الدقيق مع السمن
ويبقي شكلة كدة


قراقيش بسكوتات GvSOu
ثم نضيف الحليب واحدة واحدة يعني نحط قليل من الحليب ونعجن وكلما احتاج حليب نحطله


قراقيش بسكوتات KYOr9
ثم نضع خليط الخميرة ونعجن
ثم نضع روح الموز مش تخافوا طعمه مش بيبان قوي
ودي صورته للي مش عارفة


قراقيش بسكوتات WfBnN
ونرجع نعجن تاني وبعدين نتركها ف مكان دافي حتي تختمر


قراقيش بسكوتات NccQs
وبعد الاختمار نيجي بقي لطريقة التشكيل وهي سهلة جدا
ناخد قطعه م العجين ونلفها علي شكل اسطوانه ثم نفردها


قراقيش بسكوتات QMsPU

بعد مافردناها تقطع بهذا الشكل


قراقيش بسكوتات XN8Ry
ثم ترص في صينية غير مدهونه لان فيها دسم كفاية


قراقيش بسكوتات SImIL


قراقيش بسكوتات FfuZk
ودة حبيت احشية تمر وطلع احلي من اي معمول ذوقتية بدون مبالغة احلي من معمول حلواني إخوان
يقطع بحجم الليمون ونضع التمر ف الوسط


قراقيش بسكوتات XnBp1
ثم تقفل وتلف بشكل طولي او دائري ذي ماتحبي وتنقش بالمنقاش


قراقيش بسكوتات 5oa9Q


قراقيش بسكوتات KFhR3
ثم تخبز علي درجة حرارة متوسطة عشان يستوي براحته ويجي معاكي هش وخفيف
ودي النتيجة فور خروجها من الفرن


قراقيش بسكوتات B67gi
ودي الكمية علي بعضها


قراقيش بسكوتات Rn2Hk


قراقيش بسكوتات QHsaL


قراقيش بسكوتات 22piT

وهنا م الداخل هش وخفيف وكأنة طبقات


قراقيش بسكوتات BcYzP


قراقيش بسكوتات Oo7s8


قراقيش بسكوتات 04kq7


قراقيش بسكوتات CrpZz


قراقيش بسكوتات P7z6D



قراقيش بسكوتات GvYng

قراقيش بسكوتات KMA5n
ردة احلي طبق مع كوب من الشاي لكل البنات



قراقيش بسكوتات PD6JB


قراقيش بسكوتات B61zg


قراقيش بسكوتات EcytR
أتمني تجربوه لانه بجد رووووعه اول ماتذوقيه هاتقولي
واااااااااااااو
في رعاية الله وامنه
ولاتحرموني من دعواتكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اللحية البيضاء
مُشرفينٌ آلسفِينہِ¦
مُشرفينٌ آلسفِينہِ¦
اللحية البيضاء


مُسَـآإهَـمـآإتِے » : 508
نِقَـآإطِے » : 55572
آنتـسآبے : 29/12/2012

قراقيش بسكوتات Empty
مُساهمةموضوع: رد: قراقيش بسكوتات   قراقيش بسكوتات Icon_minitime1الخميس 03 يناير 2013, 12:00 am

شكراا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اللحية البيضاء
مُشرفينٌ آلسفِينہِ¦
مُشرفينٌ آلسفِينہِ¦
اللحية البيضاء


مُسَـآإهَـمـآإتِے » : 508
نِقَـآإطِے » : 55572
آنتـسآبے : 29/12/2012

قراقيش بسكوتات Empty
مُساهمةموضوع: رد: قراقيش بسكوتات   قراقيش بسكوتات Icon_minitime1الخميس 03 يناير 2013, 12:03 am

لك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
قراقيش بسكوتات
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: ¬°•| المنتديات الترفيهيـہ |•°¬ :: ● - مٌطٌعٌمٌ وٌنٌ بٌيٌس-
انتقل الى: