بيتزا مارغريتا بعجينة جديدة بالصور
بيتزا مارغريتا او مارجريتا :الطعم احلي من دومينوز بيتزا
بالرغم من ان العجينة بسيطة ولكن النتيجة مذهلة
المقادير:
٤ كوب دقيق
٣ م ك حليب بودرة
١ م ك خميرة فورية
١ م ك سكر
١/٢ م ص ملح
ماء حسب العجن (انا خليتها رخوة شوية بتطلع احلي م العجين القاسي)
الطريقة:
نضع كل المكونات ف العجانة بس النهاردة انا حبيت اعجنها بأيدي
يلا علشان نحرك العضلات شوية
ولاحظوا ان العجينة مش فيها زيت وهو ده سر التميز والطعم الاصلي للبيتزا
ونضيف الماء الدافي ونعجن كويس جدا لغاية ما نحس انها بقت ناعمة
لاحظوا ان العجينة طرية
ثم نتركها تختمر ونقطعها ع حسب حجم الصينية
لاحظوا الفقاقيع اللي ف العجينة عشان اتعجنت كويس
هنا انا فردتهم في صينية حجم صغير وعملت منهم خبز بالزيتون
نفردها وغرس اصابعنا فيها ونضع الزيتون ودهنت الوجه بزيت زيتون
مخلوط مع ثوم (بيخلي الطعم جنان)
وهنا للبيتزا دهنت العجينة الاول بزيت الزيتون المخلوط مع الثوم
ثم صوص البيتزا وسبق ونزلت طريقته
ثم نضيف الاجبان(الموزاريلا+شيدر+قشقوان ) والمجموعة دي بتدي نتيجة ذي بيتزا دومينوز وبيكون الجبن دايب ومطاطي
ودي النتيجة
وده شكل الخبز بالزيتون
وهنا عملت خبز ورشيت علي الوجه جبن بارميزان وموزاريلا
طلع يجنن مقرمش من بره وطري من جوه وحلو جدا مع الشاي
أتمني الموضوع يعجبكوا وجربوها بجد لذيذة وخاصة وهي ساخنة نفس طعم الجاهز بل احلي ويكفي انها شغل بيت ونظيف
والعجينه دي خياليه حتي ف فطائر الصاج رووعه
في رعاية **** وامنه
ولاتحرموني من دعواتكم